Τραυματίες και ανέτοιμοι… κερδίζουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οριστική αναβολή από χθες στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, το οποίο ο ΑΡΗΣ περίμενε αλλά πλέον το έχει στα χέρια του ως δεδομένο για να πορευτεί αναλόγως τις επόμενες μέρες.

Αυτή η εξέλιξη είναι η αλήθεια ότι κόβει την ανοδική παρουσία της ομάδας. Από την άλλη όμως υπάρχει μία κατηγορία παικτών που χαμογελάει με αυτή την εξέλιξη. Μαζί με αυτούς αλλά και για αυτούς κυρίως χαμογελάει και ο Άκης Μάντζιος.

Φεράρι και Παναγίδης είναι οι βασικές ελλείψεις του Έλληνα τεχνικού που κερδίζουν λίγο χρόνο αυτές τις μέρες και σε δεύτερο βαθμό όλοι οι υπόλοιποι.

Παράλληλα παίκτες όπως ο Ρουπ κυρίως και κατά δεύτερο λόγο ο Σαβέριο παίρνουν λίγες εξτρά μέρες για να ετοιμαστούν καλύτερα έχοντας μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση.

Το πλεονέκτημα του δεύτερου είναι ότι μετράει περίπου έναν μήνα προπονήσεων και θα έμπαινε πλέον στα πλάνα του Μάντζιου. Από την άλλη ο Γερμανός μόλις προχθές επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και καλείται να… τρέξει για να κριθεί έτοιμος και να φανεί εάν αυτή τη φορά μπορεί όντως να βοηθήσει ουσιαστικά. Κάτι που δεν έκανε πριν τον τραυματισμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα