Έχει τη “συνταγή” για τέτοια παιχνίδια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικείδης” δεν είχε κάποιο διπλό για τον ΑΡΗ αλλά η δουλειά δεν έλειψε στο τακτικό κομμάτι.

Ο Άκης Μάντζιος δοκίμασε αρκετά πράγματα και στοχευμένα πάνω στο παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις κυρίως επιθετικά. Κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τις επιλογές του όσον αφορά την ενδεκάδα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει άλλωστε συγκεκριμένη “συνταγή” και τέτοια παιχνίδια και φαίνεται ότι αυτή θα προκριθεί στο τέλος σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει το βράδυ της Κυριακής στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Απ’ ό,τι φάινεται οι πρώτες εκτιμήσεις για τουλάχιστον 2-3 συγκεκριμένες αλλαγές θα επιβεβαιωθούν, με επίκεντρο τον χώρο της μεσαίας γραμμής και κατά δεύτερο λόγο το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Φεράρι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Μοντόγια να είναι έτοιμος για τις ειδικές αποστολές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στη μεσαία γραμμή ο Γκαρθία θεωρείται σίγουρος και μία θέση θα κριθεί ανάμεσα στον Βέλεθ και τον Ζουλ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Ο ΑΡΗΣ θα ποντάρει πολλά στον άξονά του για αυτό το ματς και ειδικά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, όπως και στις υπεραριθμίες που θα κληθεί να δημιουργήσει τόσο με τους μεσοεπιθετικούς αλλά και τους πλάγιους μπακ του.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, με τον Μορόν να έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα