Το “παράθυρο” έκλεισε και ο Κάρλσον… μένει εδώ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “παράθυρο” των μεταγραφών στη Σουηδία έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης και ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον είναι ακόμα εδώ…

Ο 29χρονος εξτρέμ το πάλεψε όσο μπορούσε για να ανοίξει η πόρτα της επιστροφής στην πατρίδα του, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εν τέλει εφικτό.

Ακόμα και το έντονο “φλερτ”  με τη Γκέτεμποργκ δεν ευδοκίμησε, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή να μεταφέρονται στο επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάρλσον πάντως δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του με την ομάδα, συμμετέχοντας μάλιστα και στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων το τελευταίο διάστημα.

Ο Μάντζιος έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες στα πλέι οφ και ένα γκρουπ παικτών που θέλει να διατηρήσει σε αγωνιστικό ρυθμό και να τους φορμάρει… Σε αυτές τις εννέα αγωνιστικές όμως δεν θα ήταν τόσο έκπληξη εάν ο Σουηδός επανεμφανιζόταν ξανά σε αποστολή της ομάδας ή να πάρει έστω κάποια λεπτά. Οχι τόσο ως ευκαιρία αλλά περισσότερο για να δοθούν ανάσες σε άλλους ποδοσφαιριστές, ειδικά από τη στιγμή κιόλας που ο Τζούισον Μπένετ δεν φαίνεται να έχει μπει ακόμα στο κλίμα της ομάδας και των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα