Ίντερ Μαϊάμι: Έτοιμος ο Μέσι

από AllAboutARIS

Ο 37χρονος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί από τότε που τραυματίστηκε στον δεξιό του αστράγαλό, στη νίκη της Αργεντινής της Κολομβίας στον τελικό του Copa America του 2024.

«Ναι, είναι καλά τώρα. Χθες επέστρεψε στις προπονήσεις. Για το αυριανό παιχνίδι, μετά την προπόνηση θα καθορίσουμε τη στρατηγική, αλλά είναι διαθέσιμος. Θα έχουμε ξανά τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο μέσα στην ομάδα, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτή την κατάσταση» τόνισε ο Μαρτίνο για τον Μέσι, ο οποίος πέρασε εκτός των άλλων και μία μικρή ίωση.

«Ευτυχώς, ο πονόλαιμος κράτησε μόνο μια μέρα. Χθες προπονήθηκε κανονικά, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται καλά σήμερα. Θα ληφθούν υπόψη όλα όσα συνέβησαν για τον καθορισμό της στρατηγικής. Όμως ναι, έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο πίσω σε μια ομάδα που περνάει μια θετική περίοδο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό».

Ο Μέσι έχει καταγράψει 12 γκολ και 13 ασίστ σε μόλις 12 αγώνες του MLS (11 ως βασικός) αυτή τη σεζόν, όντας ο παίκτης που έφτασε τα 25 γκολ πιο γρήγορα από κάθε άλλον στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα