ΑΕΛ για ΠΑΣ: “Τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα της πολυιδιοκτησίας”

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ασκεί κριτική στον ΠΑΣ Γιάννινα που ασχολείται με το θέμα του Μπέρτου και του Κάστρο και όχι με αυτό της πολυιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Διαβάζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής του Κάστρο, αυτός που στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν τήρησε δύο φορές το fairplay, καταγγέλλουν με συνεχείς ανακοινώσεις περιστατικό λεκτικής ρατσιστικής συμπεριφοράς του εξαίρετου ήθους ποδοσφαιριστή μας Μανώλη Μπέρτου, το οποίο όμως δυστυχώς για αυτούς το επιβεβαιώνει ο εντελώς αναξιόπιστος καταγγέλλων και το διαψεύδουν τόσο όλοι οι διαιτητές του αγώνα, ο κ. Μανούχος είναι σε απόσταση λίγων εκατοστών από τους δύο ποδοσφαιριστές από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου όπως προκύπτει από το βίντεο του αγώνα, αλλά και όλοι οι παρατηρητές οι οποίοι ρητώς στις εκθέσεις τους, αλλά και στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές ρητώς αναφέρουν ότι ούτε άκουσαν, ούτε είδαν τον Μανώλη Μπέρτο να επιδεικνύει έστω και υπόνοια για οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά.
Όπως πληροφορηθήκαμε από τους διοικούντες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τα ίδια είχε κάνει ο Κάστρο, όταν πήγε να σακατέψει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης φοβούμενος την κόκκινη κάρτα και τελικά πήρε κίτρινη και γλύτωσε την αποβολή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X