Αθώοι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Κόντης για την μηνυτήρια αναφορά Σκόρδα για απιστία

από AllAboutARIS

Αθώοι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Κόντης για την μηνυτήρια Σκόρδα για απιστία

Η περίπτωση Σιστόν μπορεί να έληξε για τον ΑΡΗ με την καταβολή των οφειλομενων από τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά όλα αυτά τα χρόνια εξελίσσονταν η υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα, κατά των κ.κ. Αθανασιάδη, Ζαμπέτα και Κόντη.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις διαμάχες και τις αλληλοκατηγορίες. Ως τώρα υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για τον πρώην Πρόεδρο για συκοφαντική δυσφήμιση (πχ υπέρ Παπαιωαννου, Πόππη, Γρόλλιου κτλ) ενώ υπήρξε και η περίπτωση που κατηγορούμενοι για απιστία, έφτασαν ενώπιον του Τριμελούς Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, οι κ.κ. Αθανασιάδης Ζαμπέτας, Κόντης για την περίπτωση Σιστόν (κατηγορούνταν για απιστία και ότι υπήρχαν διπλά συμβόλαια στην περίπτωση του Βραζιλιάνου).

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι και οι τρεις είναι αθώοι, σημειώνοντας μάλιστα ότι το συμφωνητικό με το οποίο λύθηκε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ήταν έγκυρο και παράλληλα ότι δεν υπήρχε θέμα απιστίας καθώς η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ζημιώθηκε από αυτή την πράξη.

Έτσι μετά από σχεδόν 10 χρόνια έληξε αυτή η υπόθεση, η οποία θυμίζουμε ότι είχε εξελιχθεί σε…ραδιοφωνικό και επικοινωνιακό show με την κατάληξή του να επιβεβαιώνει ποιος τελικά είχε δίκιο και ποιος όχι.

Προτεινόμενα Άρθρα