Αλαβές – Ζιρόνα 2-2: Οι Βάσκοι έκοψαν τη φόρα των Καταλανών στο 90+9′

Η Ζιρόνα ετοιμαζόταν για τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όμως η Αλαβές είχε τον τελευταίο λόγο στη Βιτόρια για την 35η αγωνιστική της La Liga και με το γκολ που σημείωσε στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων απέσπασε ισοπαλία 2-2.

Ύστερα από τη νίκη στο καταλανικό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Μίτσελ είχε μια εξίσου απαιτητική βραδιά, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το γκολ του Έρικ Γκαρθία μόλις στο 4ο λεπτό έβαλε τις βάσεις της νίκης, όμως ο Γιον Γκουρίδι στο 12′ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Βάσκους, που χτύπησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ αφού ο Γιάνχελ Ερέρα φρόντισε γι’ αυτό στο τέλος του 1ου μέρους και με το μομέντουμ του 2-1 κυριάρχησαν στο 2ο ημίχρονο και απειλήθηκαν ξανά μόνο στα τελευταία λεπτά. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκουρίδι νίκησε ξανά τον Πάουλο Γκασανίγκα και δούλεψε για την Μπαρτσελόνα, που έχει την ευκαιρία να ανακτήσει τη 2η θέση.

 

Φροζινόνε – Ίντερ 0-5: Οι νερατζούρι έκαναν πάρτι  (vids)
Προηγούμενο άρθρο Φροζινόνε – Ίντερ 0-5: Οι νερατζούρι έκαναν πάρτι (vids)
Επόμενο άρθρο Βαλένθια – Ρεάλ 99-93: Τζόουνς και Άντερσον πλήγωσαν τη βασίλισσα, που αγωνιά για Ντεκ (vids)
Βαλένθια – Ρεάλ 99-93: Τζόουνς και Άντερσον πλήγωσαν τη βασίλισσα, που αγωνιά για Ντεκ (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News