Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές… και φορ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν εκπνεύσει το deadline των μεταγραφών στην Ελλάδα και φυσικά στον ΑΡΗ.

Στις 11 Σεπτεμβρίου πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η οποία για τον ΑΡΗ έχει εννέα προσθήκες έως τώρα και δεν αποκλείεται να φέρει τουλάχιστον ακόμη μία.

Μετά τη συμφωνία με τον Χουάνκαρ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, όλο το ενδιαφέρον πέφτει στο φορ. Μία κίνηση για την οποία οι “κιτρινόμαυροι”… ψάχνονται αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνει κιόλας.

Ο ΑΡΗΣ κινείται για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα αλλά δεν είναι θα είναι πρώτης γραμμής εφόσον ο Ισπανός παραμείνει “κάτοικος” “Κλεάνθης Βικελίδης” που είναι και το πιο πιθανό ενδεχόμενο με τα τωρινά δεδομένα.

Αυτοί που… ξέμειναν, το “παράθυρο” των ελεύθερων και ο Αραούχο

Αρκετές αγορές έκλεισαν και ο ΑΡΗΣ τσεκάρει τί έχει μείνει σε ομάδες που δεν μπορούν να αγοράσουν αλλά έχουν τη δυνατότητα να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές που τους… έμειναν στο ρόστερ και δεν μπόρεσαν να τους ξεφορτωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Ηδη βέβαια κάποιοι πρόλαβαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ώστε να έχουν μία παραπάνω άνεση και στην περίοδο των ελεύθερων, όπου στην κουβέντα μπαίνει και ο Σέρχιο Αραούχο

Ο ΑΡΗΣ έχει stand by το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού και πέραν του οικονομικού υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι. Οτι ψάχνει δηλαδή κάτι πιο safe ως επιλογή και έναν πιο κλασσικό επιθετικό.

Οι “κιτρινόμαυροι” βέβαια δεν κλείνουν την πόρτα στον “Τσίνο” και ειδικά εάν ρίξει κι άλλο τις οικονομικές του απαιτήσεις, το οποίο φαίνεται να είναι πρόβλημα και για την Ομόνοια. Η ομάδα της Λευκωσίας ενδιαφέρεται και αυτή για τον παίκτη αλλά με στενά περιθώρια που τελειώνουν σήμερα, καθώς θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα της και θέλει να τον συμπεριλάβει σε αυτήν.

Εάν λοιπόν ο Αραούχο δεν κλείσει μέχρι το βράδυ στην Ομόνοια, τότε θα παραμείνει διαθέσιμος πιθανότατα και στο “παράθυρο” των ελεύθερων. Διαφορετικά θα πάψει να υφίσταται ως επιλογή για τον ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα