Αντσελότι: Οδηγείται σε δίκη για φοροδιαφυγή

από AllAboutARIS

Ο Κάρλο Αντσελότι όπως όλα δείχνουν θα κληθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να δικαιολογήσει κάποια από τα έσοδα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του. Ο 64χρονος Ιταλός τεχνικός θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου σύμφωνα με την «El Mundo» για μία υπόθεση που αφορά το 2014.

Η εισαγγελέας Μαρία Ινμακουλάδα Λόβα ολοκλήρωσε την έρευνά της σχετικά με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας ότι «απέκρυψε έσοδα από δικαιώματα εικόνας από την πρώτη θητεία του στο τιμόνι των μερένγκες», σύμφωνα με το δημοσίευμα. Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο «Καρλέτο» δεν είχε δηλώσει ένα ποσό που άγγιζε συνολικά τα 386.361 ευρώ που αφορούσαν τα δικαιώματα προβολής, αλλά δήλωσε κανονικά τον μισθό του που έφτανε σχεδόν τα 5.800.000.

Ωστόσο έναν χρόνο αργότερα ο Αντσελότι δήλωσε κανονικά τα έσοδά του από τα δικαιώματα προβολής και απαλλάχθηκε από αυτήν την κατηγορία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η δίκη θα πραγματοποιηθεί σύντομα με τον 64χρονο coach να αποδέχεται την ενοχή του και μία ποινή φυλάκισης με αναστολή. Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο συνέβη και με τους αστέρες, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα