Αντσελότι: “Όταν με βαρεθεί η Ρεάλ, θα σκεφτώ την επόμενη κίνηση”

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του στον ισπανικό σύλλογο, αλλά και την καριέρα του εν γένει, με τον Ιταλός τεχνικό αποκαλύπτει μάλιστα πως η ημέρα της αποχώρησής του από τους μερένγχες δεν εξαρτάται από εκείνον, αλλά από τον ίδιο τον σύλλογο.

Ερωτηθείς για το εάν έχει σκεφτεί το σενάριο της απόσυρσης από την προπονητική, ο Αντσελότι εξήγησε: “Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης με βαρεθεί, τότε θα πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω στη συνέχεια”, απάντησε χαμογελώντας.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον εκ μέρους της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για εκείνον, οποία είχε καταθέσει τον χειμώνα πρόταση για να καθίσει στον πάγκο της, ο Αντσελότι αποκάλυψε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν διέθετε εν τέλει πολλές ελπίδες, με τον ίδιο να απαντά: “Αντιστέκομαι στην ιδέα να γίνω διεθνής προπονητής, γιατί προτιμώ την καθημερινή δουλειά σε επίπεδο συλλόγων”.Τέλος, ο Ιταλός coach σχολίασε σύντομα την φετινή εικόνα του Μπέλιγχαμ, με τον ίδιο να εκθειάζει τον διεθνή Άγγλο.

“Ο Μπέλιγχαμ ήταν μια έκπληξη, αλλά τα εύσημα οφείλονται στα γονίδιά του. Ένας πρωταθλητής είναι πρωταθλητής εξαιτίας των γονιδίων του, η προπόνηση προσθέτει σε αυτό, αλλά είναι τα γονίδια που κάνουν κάποιον έναν πρωταθλητή”.

Προτεινόμενα Άρθρα