Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο διαιτητής του ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (vid)

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Γκοντίνιο, ορίστηκε από τον την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Πορτογάλος μάλιστα θα σφυρίξει για δεύτερη φορά αγώνα των δύο ομάδων μιας και είχε οριστεί και πέρσι στο ματς για τα Play Offs, που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο των Κιτρινόμαυρων.

Ο Γκοντίνιο θεωρείται από τους καλού διαιτητές στην Πορτογαλία, αλλά στο παρελθόν του υπάρχει μία περίεργη ιστορία, η οποία μάλιστα περιέχει και απειλές για τη ζωή του. Σε ένα παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην Μπράγκα και την Πόρτο, ο 37χρονος ρέφερι απέβαλε δύο παίκτες των Δράκων. Η δεύτερη δόθηκε στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια η Μπράγκα ισοφάρισε.

Τότε υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, που έφθασαν μέχρι και σε απειλές για τη ζωή τη δική του, αλλά και της οικογένειάς του. Οι οποίες ξεκίνησαν από τα social media κι έφθασαν μέχρι και τα γραφεία τω διαιτητών στο Οπόρτο, όπου γράφτηκε με σπρέι: «Είναι αναγκαίο να σκοτώσουμε κάποιον;».

Μάλιστα, υπήρξε και ανακοίνωση από τους διαιτητές της Πορτογαλίας: «Οι απειλές εξετάστηκαν και αντιμετωπίζονται ως εξαιρετικά σοβαρές. Τις τελευταίες ώρες, αριθμοί τηλεφώνων των ρέφερι έχουν δημοσιευτεί στα social media, γεγονός που αποτελεί υποκίνηση βίας και αφόρητη επίθεση στην ιδιωτική τους ζωή».

Δείτε το βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα:

Προτεινόμενα Άρθρα