Αποκάλυψε πως είχε καρκίνο και βγήκε νικητής ο Εμρέ Τσαν!

από AllAboutARIS

Στην αποκάλυψη πως πάλεψε με τον καρκίνο και εν τέλει βγήκε νικητής προέβη ο Εμρέ Τσαν.
Ο Γερμανός μέσος ανέφερε σε δηλώσεις του πως το καλοκαίρι του 2018, την περίοδο που μετακόμισε από τη Λίβερπουλ στη Γιουβέντους, στις ιατρικές εξετάσεις που έκανε στο πλαίσιο της μεταγραφής του, βρέθηκε με ύποπτο όγκο στον θυροειδή και χρειάστηκε να κάνει άμεσα επέμβαση για την αφαίρεση του, κάτι που του έσωσε τη ζωή.

«Διαγνώστηκα με καρκίνο στον θυροειδή και χρειάστηκε να κάνω μία επείγουσα επέμβαση. Αυτό άλλαξε την ζωή μου. Μπορεί να έχεις λεφτά, μπορεί να έχεις τα πάντα, όμως η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγματα στη ζωή.
Είναι μέρος της ζωής και προτείνω σε όλους να κάνουν εξετάσεις, ανεξάρτητα πόσο υγιής νιώθεις. Αν βρεις κάτι νωρίς, μπορείς να το αντιμετωπίσεις έγκαιρα.
Είμαι ευγνώμων στους γιατρούς της Γιουβέντους. Δύο μήνες μετά τα ιατρικά μου με κάλεσαν να συζητήσουμε. Εγώ δεν ήξερα τι τρέχει, δεν ήξερα καν τι είναι ο θυροειδής και ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα καρκίνο. Η μεταγραφή μου στην Γιουβέντους άξιζε μόνο για αυτό», αποκάλυψε ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X