Αργεντινός οπαδός απαντά στους Γάλλους, μαζεύοντας υπογραφές για να «σταματήσουν να κλαίνε»

από AllAboutARIS

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία για να επαναληφθεί ο τελικός του Μουντιάλ κι ένας Αργεντινός οπαδός θέλησε να τους «τρολάρει», μαζεύοντας υπογραφές για να «σταματήσουν να κλαίνε»!
Η κόντρα μεταξύ των υποστηρικτών Αργεντινής και Γαλλίας στο διαδίκτυο δεν λέει να κοπάσει, αρκετά 24ωρα πια μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έληξε με θριαμβεύτρια την Αλμπισελέστε.

Στις τάξεις των φίλων των Μπλε η απογοήτευση είναι διάχυτη, όπως και τα παράπονα κατά της FIFA για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ, τα οποία οδήγησαν έναν οπαδό τους να ξεκινήσει εκστρατεία, μαζεύοντας υπογραφές για επανάληψη του τελικού. Την αίτησή του υπέγραψαν πάνω από 200.000 χρήστες, με τον ίδιο να τη στοιχειοθετεί ως εξής: «Η διαιτησία ήταν τελείως πουλημένη, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι + φάουλ στον Μπάμπε στο 2ο γκολ!!! Υπογράψτε και μοιραστείτε μαζικά για να επαναληφθεί ο αγώνας!».

Μπροστά σε αυτή την κίνηση των Γάλλων, ένας Αργεντινός φίλαθλος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε με δική του αίτηση στο διαδίκτυο, δίνοντας τίτλο, «Γαλλία σταμάτα να κλαις». Ο αρχικός στόχος της αίτησης ήταν οι 50.000 υπογραφές, αλλά ο αριθμός έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000!

«Από τη στιγμή που κατακτήσαμε το Μουντιάλ, οι Γάλλοι δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε, να διαμαρτύρονται και να μην αποδέχονται ότι η Αργεντινή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Αυτή η αίτηση έχει στόχο να κάνει τους Γάλλους να σταματήσουν να κλαίνε και να δεχτούν ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος της ιστορίας και ο μπαμπάς του Μπαπέ», έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της αίτησης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X