Ο Νεϊμάρ παρέλαβε το βραβείο του “παίκτη της ιστορίας” προς τιμήν του Πελέ (pic)

από AllAboutARIS

Ο Πελέ δίνει μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στέκεται στο πλάι του σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα που δίνει.

Η γερμανική Budweiser που ήταν εκ των βασικών χορηγών του Μουντιάλ 2022 απένειμε το τρόπαιο του “παίκτη της ιστορίας” και το παρέλαβε και το παρουσίασε ο Νεϊμάρ, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Πελέ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχασε την ευκαιρία να τιμήσει τον θρύλο του ποδοσφαίρου, τον οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε “Βασιλιά” αλλά και τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Budweiser Brasil (@budweiser_br)

“Στον Βασιλιά Πελέ. Αυτός που έκανε το ποδόσφαιρο βασίλειο του. Αυτός που αντί να δημιουργεί πολέμους σταμάτησε έναν. Αυτός που χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να γοητεύσει τον κόσμο. Αυτός που αψήφησε την κυριαρχία.

Αυτός που ήταν σεβαστός. Αυτός που έφτιαξε τη δική του δυναστεία. Αυτός που ενέπνευσε τη νεολαία. Αυτός που έχτισε μια αυτοκρατορία. Αυτός που κρατούσε όλα τα χρυσά κύπελλα. Αυτός που δεν ήταν μόνο ο άνθρωπος του αγώνα. Που είναι ο καλύτερος στην ιστορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ στην ανάρτησή του στο Instagram.

 

Προτεινόμενα Άρθρα