Αριστερό μπακ: “Βλέπει” Κορνούντ και… κάτι ακόμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιθετικός και εξτρέμ έχουν τη μερίδα του λέοντος στις μεταγραφικές αναζητήσεις και επαφές του ΑΡΗ, προσπαθώντας παράλληλα με την επίθεση να διευθετήσει και τη σημαντική εκκρεμότητα με το αριστερό μπακ.

Η απουσία του Φεράρι το προηγούμενο διάστημα και η εικόνα του Μοντόγια ανέδειξαν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Για αυτό και τα τελευταία 24ωρα προσπαθεί για το βήμα παραπάνω σε αυτή τη θέση παράλληλα με τις προχωρημένες επαφές που έχει με κάποιες περιπτώσεις εξτρέμ και επιθετικών.

Οσον αφορά τον αριστερό μπακ υπάρχουν δύο περιπτώσεις που προκρίνονται και η μία από αυτές είναι σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS ο Πιέρ Κορνούντ.

O 27χρονος Γάλλος εξετάζεται σοβαρά από τους “κιτρινόμαυρους”, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ αλλά και τις καλές σχέσεις με την ομάδα της Χάιφα όπου ο Γάλλος μετράει 68 συμμετοχές. Αρχικά πέρυσι ως δανεικός από τη Ρεάλ Οβιέδο και φέτος με κανονική μεταγραφή έχοντας μείνει ελεύθερος από τους Ισπανούς. Μάλιστα δύο από αυτές είναι στα φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το Europa League, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League με τους Ισραηλινούς.

Ο Κορνούντ δεν είναι ο μοναδικός καθώς παράλληλα με αυτόν υπάρχει και μία περίπτωση από την Ισπανία που επίσης είναι ψηλά στη λίστα. Αμφότεροι εξετάζονται και ο ΑΡΗΣ καλείται να αποφασίσει άμεσα λόγω της ανάγκης που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση.

Το who is who

Ο Κορνούντ είναι γεννημένος στο Αβιγιόν τις Γαλλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μονπελιέ, μέχρι που το 2017 έκανε το ταξίδι στην Ισπανία για τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαγιόρκια. Εκεί είχε μόνο μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και αρκετές… περιπλανήσεις ως δανεικός σε ομάδες Β’ Ισπανίας, πριν βρεθεί η Οβιέδο όπου τη σεζόν 2021-22 είχε 32 συμμετοχές.

Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Χάιφα ενώ φέτος το Σούπερ Καπ του Ισραήλ.

Προτεινόμενα Άρθρα