Οι παίκτες τα είπαν, τώρα είναι η σειρά του Μάντζιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Ρύσιο είχε αρκετή κουβέντα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κλείστηκαν για περίπου μία ώρα στα αποδυτήρια.

Εκεί ειπώθηκαν αρκετά σχετικά με το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας των τελευταίων αγώνων, μετά και την προτροπή των αρχηγών της ομάδας που πρώτα μίλησαν με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Πέραν της ταύτισης όλων με την άποψη ότι πρέπει να βάλουν ένα τέλος στα προβληματικά διαστήματα των τελευταίων αγώνων και να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έγινε κουβέντα και για το κάτι παραπάνω που πρέπει να προσφέρουν ορισμένοι ώστε να βοηθήσουν στην όλη κατάσταση.

Ο προβληματισμός είναι δεδομένος και οι παίκτες βλέπουν το επερχόμενο ντέρμπι ως ευκαιρία να κάνουν τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά.

Μετά το χθεσινό group therapy δεν αποκλείεται σήμερα τη σκυτάλη να πάρει ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος σκόπιμα δεν μίλησε χθες στην ομάδα και άφησε τους παίκτες να τα πουν, έχοντας αρκετά να αναφέρει τόσο για το προχθεσινό παιχνίδι όσο και για αυτό που έρχεται.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος τόσο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην Τρίπολη όσο και στα αποδυτήρια με τη νοοτροπία της ομάδας, την οποία έχει στην κορυφή της ατζέντας του και αναμένεται να εστιάσει σε αυτήν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα