Αρτέτα: “Θα πρέπει να κερδίσουμε το δικαιώμα να πάρουμε τον τίτλο”

από AllAboutARIS

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν στριμώξει στα σχοινιά την Σίτι, με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ να κατηγορούνται για 105 οικονομικές παραβάσεις από το 2009 μέχρι το 2018 και να απειλούνται με τιμωρία από την Premier League που μπορεί να είναι από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό, όμως αυτό δεν επηρεάζει την Άρσεναλ.

Η πρωτοπόρος της Premier League έχει μεν +5 από την ομάδα του Γκουαρδιόλα αλλά προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, στο “Έτιχαντ” και στο “Γκούντισον” και θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί απέναντι στην Μπρέντφορντ, με τον Μικέλ Αρτέτα να ερωτάται σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (10/02) για τη δύσκολη θέση των πολιτών και να ξεκαθαρίζει πως οι Λονδρέζοι πρέπει να είναι κοιτάξουν τα του οίκου τους.

“Ας εστιάσουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, να κερδίσουμε αρκετά ποδοσφαιρικά ματς για να πετύχουμε το σκοπό μας. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον δικό μας κήπο.

Για εμάς είναι αδύνατο να σκεφτούμε το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι που πλησιάζει όταν έχουμε την Μπρέντφορντ μπροστά μας.

Θα πρέπει να κερδίσουμε το δικαίωμα να πάρουμε τον τίτλο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”, τόνισε ο Αρτέτα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως ως βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, είχε κατακτήσει δύο τίτλους Premier League με τους πολίτες.

Προτεινόμενα Άρθρα