Ας μην ξεχνάμε και τον Μάνου Γκαρθία

από Γιάννης Παντελίδης

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε διαδικασία… δημιουργίας. Το ρόρστερ προφανώς και δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς υπάρχουν ακόμη ανοικτές υποθέσεις. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, το ίδιο και οι αποχωρήσεις, είτε με πωλήσεις, είτε με αποδεσμεύεις κι ακόμη κι αν επιβεβαιωθεί η πρόθεση για ένα μεταγραφικό… κύμα μέσα στην εβδομάδα και πάλι θα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, στον ΑΡΗ περιμένουν και μία ακόμη «μεταγραφή». Έναν ποδοσφαιριστή, που στο μικρό διάστημα που πήρε τα… πάνω του έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια του. Αλλά ας όψεται ο σοβαρός τραυματισμός. Και φυσικά η αναφορά γίνεται για τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, με την έννοια ότι «έφαγε τον γάιδαρο κι έμεινε πλέον η ουρά».

Μέσα στο καλοκαίρι είναι απίθανο να προλάβει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να λείπει από τον αγωνιστικός σχεδιασμό. Διότι πάρα πολύ απλά θα επιστρέψει. Κι αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί ο χρόνος προσαρμογής του «νέου» σε μία ομάδα.

Για την ώρα ο Ισπανός συνεχίζει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του, έχοντας βάλει στο… παιχνίδι πλέον και την μπάλα. Το κλειδί είναι η ενδυνάμωση του γονάτου του. Είναι σε επαφή με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και μέσα στο επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία επιστροφής του στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα