Αυξάνει την χωρητικότητα του «Etihad» σε 60.000 θεατές η Μάντσεστερ Σίτι!

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επιθυμεί την αύξηση της χωρητικότητας του «Etihad Stadium» στους 60.000 θεατές, δίνοντας μάλιστα την ευκαρία στους φιλάθλους της να προτείνουν ιδέες για την περεταίρω αξιοποίηση και του περιβάλλοντα χώρου.

Σύμφωνα με το «BBC» οι ιθύνοντες του κλαμπ έχουν ήδη βάλει μπροστά τις διαδικασίες για τις απαραίτητες μελέτες στο χώρο, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση της επέκτασης της βόρειας κερκίδας που θα περιλαμβάνει και στέγαστρο.

Η εν λόγω επέκταση θα προσέθετε 6.300 επιπλέον θέσεις στην έδρα των «πολιτών» με την προοπτική μελλοντικά να μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο. Η τελευταία «παρέμβαση» στο στάδιο έγινε το 2015 όταν στη βόρεια κερκίδα προστέθηκαν 7.000 καθίσματα.

Επιπλέον, πλην της χωρητικότητας, οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να προχωρήσουν σε μια αναβάθμιση τόσο του σταδίου όσο και του περιβάλλοντα χώρου έτσι ώστε σαν σύνολο να αποτελεί έναν κορυφαίο χώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας παγκοσμίως.

Σε αυτό το πλαίσιο ζητάει την γνώμη και των φιλάθλων της που θα μπορούν με τις ιδέες τους να παραθέσουν επιπλέον επιλογές και πιθανούς τρόπους αξιοποίησης, κάνοντας τους «μέρος» της διαδικασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα