Οι παρόντες και οι… απόντες από την πρώτη του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκαν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (πέρασαν κατά γκρουπ) και αύριο το απόγευμα (15/06) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το παρών στην πρώτη αναμένεται να δώσουν οι: Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Εμπακατά, Τανούλης, Ντουκουρέ, Σγούρος, Νταμπό, Νταρίντα, Ρουπ, Ματέο Γκαρσία Πάλμα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μπεκιαρίδης.

Επίσης παρόντες θα είναι οι «μικροί» Κουτρουλίδης, Καράι, Ηλίας Σγουρός, Καραμανλής, Τσέρα, Τσαλίκογλου και Κρανιάς

Αντίθετα δεν θα δώσουν το παρών στην πρώτη ο Γκρέι ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ όσον αφορά την αποδέσμευση του από την ομάδα, οι Κουέστα και Οντουμπάγιο οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη ως την Κυριακή αλλά και οι διεθνείς με τις Εθνικές ομάδες τους, Μπράμπετς και Ενκουλού. Δεν θα είναι και ο Μανού Γκαρσία ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ισπανία.

Επίσης απών θα είναι και ο Χρυσόπουλος ο οποίος έχει υποχρεώσεις ακόμα με την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά την ολοκλήρωση της Super League 2.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα