Βήμα ανόδου για την Λεβάντε, με ηγέτη τον Ντε Φρούτος!

από AllAboutARIS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Φρούτος που σκόραρε δις, οι «βάτραχοι» άλωσαν το «Κάρλος Μπελμόντε» επικρατώντας 3-1 της Αλμπαθέτε και ετοιμάζονται για τους τελικούς της La Liga 2 με μία εκ των Εϊμπάρ ή Λεβάντε.

Το ματς, πάντως, ξεκίνησε ιδανικά για την Αλμπαθέτε αφού στο 18ο λεπτό ο Τζετέι άνοιξε το σκορ και έβαλε… φωτιά στις εξέδρες. Παρόλα αυτά, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για μόλις 12 λεπτά με τον Ντε Φρούτος να το φέρνει στα ίσα. Και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο σκόρερ του 1-0, ο Τζετέι, σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς. Αλλά αυτή τη φορά σε λάθος εστία, για να γράψει την ανατροπή για τη Λεβάντε.

Με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και τρίτο γκολ στο 56ο λεπτό, ξανά με τον Ντε Φρούτος για το 3-1 και να παγώνουν για τα καλά το «Κάρλος Μπελμόντε». Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 25λεπτο ανέβηκαν στο γήπεδο, προσπάθησαν να φτάσουν στη μείωση του σκορ αλλά δεν το κατάφεραν και έχουν να ανέβουν ένα βουνό στη ρεβάνς εφόσον θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους τελικούς της La Liga 2.

Κάπως έτσι, η Λεβάντε έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση και ψάχνει την άμεση επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X