Γιαμάλ: Στην Μπαρτσελόνα ανησυχούν λόγω «υπερβολικής προβολής»

από AllAboutARIS

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί διαρκώς την επικαιρότητα. Η ηλικία, το ταλέντο και τα ρεκόρ τον καθιστούν μόνιμα αντικείμενο συζήτησης και η απώλεια ελέγχου, είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.
Είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, είναι υποψήφιος για την «Χρυσή Μπάλα», κατέκτησε το φετινό Euro με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και έγινε ο μικρότερος που έχει συμμετάσχει ποτέ στο τουρνουά και όλα αυτά μόλις στα 17 του χρόνια. Πόσο εύκολο είναι όμως να διαχειριστεί ένα παιδί με τέτοια κατάσταση;

Αυτό το ερώτημα είχαν και στην Ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή «La Radio Del Deporte» του δημοσιογράφου Ραούλ Βαρέλα. Η συζήτηση πέρα από την επικαιρότητα και την επιστροφή στα πρωταθλήματα, στρεφόταν γύρω από το πρόσωπο του Λαμίν Γιαμάλ, και τις πληροφορίες οι οποίες προέρχονταν από τον Εμίλιο Πέρεθ ντε Ρόζας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία στην Μπαρτσελόνα για την υπερπροβολή του 17χρονου.

«Ανησυχούν σοβαρά για την υπερβολική δημοσιότητα του και ότι το αγόρι δεν μπορεί να ελέγξει τι του συμβαίνει. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι στη Βαρκελώνη που περιμένουν να διασφαλίσουν ότι η κατάσταση δεν θα τον ξεπεράσει».Αν το σκεφτεί κανείς δεν είναι καθόλου παράλογο, γιατί στην ουσία πρόκειται για ένα παιδί. Ξαφνικά του έχουν συμβεί πράγματα, τα οποία δεν μπορεί εύκολα κάποιος να τα διαχειριστεί, ευχάριστα μεν, αλλά υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή για να χαθεί ο έλεγχος.

«Μιλάμε για ένα αγόρι στο οποίο έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχουν συμβεί σε κανέναν τους τελευταίους δέκα μήνες. Υπάρχουν άνθρωποι εντός και εκτός του συλλόγου που το γνωρίζουν αυτό το θέμα».

«Αυτό έχει να κάνει και με τον νέο εκπρόσωπο του Λαμίν Γιαμάλ, γιατί, αν συνέχιζε με τον παλιό, αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν εξαιρετικά ήρεμοι, γιατί ο κύριος Ιβάν ντε Λα Πένια , θα το έλεγχε αυτό. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα χέρια του Ζόρζε Μέντες, με τη βοήθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα».

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα