Για να βγάλουν λάδι διαιτητές και βοηθούς βγάζουν άσχετο τον Μάντζιο! (vids)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεν είχα σκοπό να γράψω…blog και δεν είναι blog. Ωστόσο…

Έχει πάει σε άλλο επίπεδο η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κάθε μέρα βλέπουμε και ακούμε να γίνεται το άσπρο-μαύρο, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο διάφοροι να έχουν ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή. Άλλωστε ασπρόμαυρα και κόκκινα είναι τα αγαπημένα τους χρώματα.

Πλέον μετά τις μπαρούφες για τον Πάλμα που έκλεισε στην ΑΕΚ, τον Φαμπιάνο που έκλεισε στον ΠΑΟΚ τα πλέον πρόσφατα…αποκλειστικά τους ότι ο Μορόν έκλεισε στην ΑΕΚ, έχουν ξεκάθαρα στοχοποιήσει τον προπονητή του ΑΡΗ επειδή προασπίζεται τον ιδρώτα των παικτών του και βλέπει 3 ματς να έχει 25 ανάποδα σφυρίγματα εις βάρος του. Βέβαια η στοχοποίηση ξεκίνησε από πέρσι. Δεν είναι αρεστός ο Άκης αφού δεν…κελαηδάει και θα έπρεπε στην Αθήνα να μην κάνει τέτοιες…μαγκές!

Βρήκε,λοιπόν, υπερασπιστές ο Νικολακάκης από το Λασίθι. Αυτός που έκοψε 4 φορές τους παίκτες του ΑΡΗ χωρίς να αφήνει την εξέλιξη λες και αγχώνονταν. Ανθρώπινο λάθος; ΟΧΙ σωστή υπόδειξη!!! Σωστά λένε τα παιδιά υπέδειξε οφσάιτ τον Μορόν και ας πήγε από αντίπαλο η μπάλα γιατί όταν γίνεται ακούσια τότε είναι οφσάιτ και είναι άσχετος ο Μάντζιος που διαμαρτυρήθηκε. Κανονικό μπούλινγκ για την επόμενη φορά, να έχει το νου και την ίδια στιγμή ΥΜΝΟΙ για Λουτσέσκου, που διαμαρτυρήθηκε για ένα κανονικό πέναλτι και μία σωστή ακύρωση γκολ εις βάρος του.  Αλλά εκεί πρέπει να κερδίζει είπαμε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να… που έλεγε  και ο Σπάθας που καυτά δική του δήλωση πήρε εντολή από τον κ. Μαρινάκη να στηρίξει Γκαγκάτση! Αυτός τα είπε μόνος του!

 Από την μία βέβαια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΥΣΙΑ το γύρισμα στον Μορόν στο ματς με την Τρίπολη, αλλά από την άλλη θυμηθήκαμε μία παρόμοια φάση. Ιωνικός- ‘Άρης, ο Φαμπιάνο στραβοκλωτσιά και η μπάλα πάει στον εκτεθειμένο παίκτη του Ιωνικού. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΙΤ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΟΧΙ; ΟΧΙ, εκεί η ανάλυση έλεγε ότι η μπάλα πάει από αμυντικό στον επιθετικό, άρα δεν υπάρχει οφσάιτ και ορθώς δόθηκε το πέναλτι. Έτσι έκρινε ο ΦΩΤΙΑΣ ΝΑΙ, Ο ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ VAR, έτσι έγραψαν και είπαν και οι καλοί συνάδελφοι. Τότε ήμασταν άσχετοι και πάλι οι Αρειανοί!!!

Ο Μάντζιος μόνο άσχετος δεν είναι. Επειδή είναι απόλυτα σχετικός και ξέρει πάρα πολύ καλά τι γίνεται πρέπει να τον πιέσουν ώστε να μην μιλάει. Οπότε όλοι οι…σχετικοί με το αντικείμενο έπιασαν δουλειά και υπερασπίστηκαν ακόμα και τον Παπαδόπουλο από τους Αμπελόκηπους που σφυρίζει επηρεασμένος από κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε τι θέμα έχει ο άνθρωπος και μακάρι να το ξεπεράσει, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δηλώνεις κώλυμα, δεν σφυρίζεις, ειδικά όπως σφύριξες.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχουν πέσει οι μάσκες. Η κυρία Λαμπαδάριου αλήθεια νιώθει καλά με τον εαυτό της; Παρατηρητής στον τελικό της κα. Φραπάρ και στο καπάκι σχολιάζεις τις φάσεις στο κανάλι του Αλαφούζου; Αλήθεια τι βαθμό έβαλε στην Φραπάρ; Και βγαίνει η κυρία  αυτή να μας πει ότι στο πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Μορόν την βρίσκει την μπάλα μεν ο Μορόν και δέχεται χτύπημα, αλλά την βρήκε κατά τύχη την μπάλα και το χτύπημα είναι ανεπαίσθητο!!!! Μέτρησε και την δύναμη του χτυπήματος!!! Αυτό μάλλον δεν αποτελεί θέμα για κανέναν άλλο πέρα των Αρειανών δημοσιογράφων σωστά; Καταλάβατε τώρα γιατί δεν σχολίασε την φάση ο Λανουά; Δεν είχε δυναμόμετρο!!!

Εμείς ένα θα σημειώσουμε. Κάτω τα χέρια από τον προπονητή του ΑΡΗ και όποιον άλλο θεσμικό παράγοντα, παίκτες, staff τους πάντες. Κάτω τα χέρια από τον ΑΡΗ. Για αυτά πρέπει να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να αναδείξει όλη την βρωμιά και την δυσωδία και όχι για την κάθε φάση που σφυρίζουν, αναλύουν (ή εξαφανίζουν) όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. Πώς το κάθε σφύριγμα έχει το κατάλληλο ξέπλυμα από τα μέσα που όλως τυχαίως ανήκουν σε ιδιοκτήτες ομάδων και πως στοχοποιούνται όσοι τους ξεμπροστιάζουν Καρυπίδης, Μάντζιος, παίκτες ακόμα και τα ΜΜΕ του ΑΡΗ, το μπούλινγκ περί τοξικότητας και άλλες τέτοιες… φοβερό τραγούδι η Ευη Αδάμ!

Απολαύστε την φάση από το Ιωνικός-Άρης μετά τα 48 δευτερόλεπτα στο βίντεο της cosmote tv…

KAI ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΟΝ ΣΤΟ 1.25 στο βίντεο της NOVA

Τίποτα δεν θα πέφτει κάτω…

ΥΓ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ…

Προτεινόμενα Άρθρα