Για την δικαίωση «καθαρός», καταρρίπτοντας την προπαγάνδα

από AllAboutARIS

Από νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστή η απόφαση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να προσφύγει στο CAS και επί του παρόντος να μην προχωρήσει σε αίτηση ανάκλησης ή αναψηλάφησης. Ήταν μία απόφαση που έλαβαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ κι εξηγήσαμε νωρίτερα και τους λόγους.

Άρα δόθηκε ήδη μια πρώτη απάντηση στην απορία ή αν προτιμάτε στις νουθεσίες ορισμένων γνωστών επικοινωνιακών κέντρων, που από τη μία προέτρεπαν την ΠΑΕ να μην πάει στο CAS γιατί κινδυνεύει με… αύξηση της ποινής (που δεν ισχύει βέβαια), αλλά μετά το… γύρισαν το τροπάριο και έλεγαν «γιατί δεν πάτε στο CAS να αποδειχθεί η αθωότητά σας;».

Από εκεί και πέρα επειδή πάντα θα πρέπει να είναι στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον κι όχι εκεί στα πραγματικά «ζόρια», όσοι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ δεν είδαν 2.500 σχόλια που έβριζαν τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, σήμερα δημοσιεύουν αναρτήσεις από το facebook λογαριασμών μιας χρήσης, που αύριο δεν θα υπάρχουν. Ξεκάθαρα για να τρυπήσουν το μυαλό του Αρειανού, μη λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι ο κόσμος πλέον δεν χαμπαριάζει, πόσω μάλλον από προπαγάνδα χείριστου είδους από τους υπαλλήλους μεγαλομετόχων άλλων ομάδων.

Η διοίκηση και οι νομικοί πήραν μία απόφαση και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένη τακτική, προφανώς έχοντας τους λόγους τους. Μάλλον όμως ενοχλεί το ότι ο ΑΡΗΣ πάει για την δικαίωση καθαρός και παράλληλα καταρρίπτει και την προπαγάνδα, όλων των τελευταίων εβδομάδων.

Προτεινόμενα Άρθρα