Για την Ευρώπη θέλει “κορμό’ και… πινελιές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ κουβέντα για ανανεώσεις και λιγότερη για μεταγραφές σε αυτή τη φάση για τον ΑΡΗ, αφού το CAS δεν του επιτρέπει να μπει ακόμα στην ουσία του καλοκαιριού.

Ανάλογα με το CAS, ο ΑΡΗΣ μπορεί να περιμένει με την 1η Ιουλίου ώστε να οριστικοποιήσει τις πρώτες μεταγραφές του. Το καλοκαίρι φυσικά είναι μεγάλο και δεν είναι υποχρεωμένος να τις τελειώσει άμεσα, έχει θέσει όμως ως στόχο κάποιες συγκεκριμένες “πινελιές” πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την περσινή σεζόν η ομάδα έμαθε με τον άσχημο τρόπο ότι ναι μεν ο “κορμός” είναι σημαντικός αλλά όχι και αρκετός εάν δεν του δώσεις κάτι παραπάνω.

Πέρυσι ο ΑΡΗΣ πέρασε από μία φάση που τον… άργησε το CAS αλλά άργησε και ο ίδιος. Για αυτό φέτος έχει θέσεις ως στόχο να στηριχτεί ναι μεν στον κορμό του για τα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης, παράλληλα όμως να τον ενισχύσει με κάποιες πρώτες κινήσεις,

Το ιδανικό θα ήταν μία κίνηση σε κάθε γραμμή και κυρίως αυτή του επιθετικού που έλειψε φέτος από το ρόστερ και θα κάνει πιο εύκολο το γκολ που θα χρειαστεί ώστε να προχωρήσει στην Ευρώπη και να φτάσει στην υπέρβαση των ομίλων του Europa Conference League.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα