Γκουαρδιόλα: “Δεν είμαι δικηγόρος, όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου”

από AllAboutARIS

Η ώρα της αλήθειας για τις 115 κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι για φερόμενες οικονομικές παραβάσεις πλησιάζει, με την δίκη να αναμένεται να αρχίσει την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (12/9).

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο μήνες ενώ η ετυμηγορία πρόκειται να γίνει γνωστή το νωρίτερο την άνοιξη του 2025, με τους πολίτες να απειλούνται ακόμη και με αφαίρεση βαθμών αλλά και υποβιβασμό.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για τις κατηγορίες που βαραίνουν την ομάδα του και εξέφρασε την ελπίδα του να ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση.

“Αρχίζει σύντομα η δίκη και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα. Η ανεξάρτητη επιτροπή θα αποφασίσει και ανυπομονώ για την έκδοση απόφασης.

Δεν είμαι δικηγόρος. Υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι εδώ και στην Ισπανία, υπάρχουν πολλοί δικηγόροι. Αλλά θα περιμένω, θα περιμένουμε και θα δούμε”, τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ για να προσθέσει:

“Όχι, όπως έχω πει, δεν είμαστε δικηγόροι. Ούτε ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι δικηγόρος. Δεν μιλήσαμε καθόλου με τους παίκτες για αυτό το θέμα.

Θα αποδεχτούμε όποια απόφαση βγάλει η ανεξάρτητη επιτροπή. Χαίρομαι που η δίκη αρχίζει την Δευτέρα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν φήμες, υπάρχουν νέοι ειδικοί για αυτές τις αποφάσεις.

Ξέρω για το τι ανυπομονεί ο κόσμος, τι περιμένει, ξέρω τι διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Θα δούμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα