Γκουγκουλιάς: «Ο ΑΡΗΣ δείχνει χαρακτήρα κι ότι έγινε ομάδα»

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107,4 για τον αγώνα του ΑΡΗ στο Βόλο και γενικά την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε:

«Κρίμα αντί να ομορφαίνουμε το ποδόσφαιρο και να βοηθάμε όλοι σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώ γίνονται άλλα. Και ξεκινούν πριν το ματς, όταν λες ότι δεν δίνεις εισιτήρια. Και δεν προετοιμάζεται και καλά και αστυνομία. Έπρεπε να τους περάσουν από τα επίσημα

Για τη νίκη του ΑΡΗ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΑΡΗΣ έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστής και ήταν δυνατή η απουσία με την αποβολή του Μπερτόγλιο. Έδειξε χαρακτήρα όμως κι ότι έχει γίνει ομάδα. Φάνηκε και στη φασαρία, αλλά το έδειξε και μέσα στην ΑΕΚ και δείχνει ότι υπάρχει μια υγεία στα αποδυτήρια».

Για την διαχείριση: «Ξαφνικά άρχισε ο ΑΡΗΣ ματς με επτά καινούριους παίκτες. Πολλά καινούρια πρόσωπα κι εκεί λίγο χάθηκε στην αρχή, αλλά στην πορεία το κέρδισε πάλι πίσω. Σημαντικό ότι τιμωρήθηκαν ο Σάσα και ο Μπεναλουάν. Κοίταξε το δένδρο κι όχι το δάσος. Έδειξε ότι όλοι παίζουν για τον ΑΡΗ κι εκεί κέρδισα τα αποδυτήρια και βλέπουμε έναν Σάσα που έρχεται στην ενδεκάδα».

Για το γκολ: «Ο ΑΡΗΣ έχει κάνει πολύ καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές. Το μόνο που πονάει είναι το εύκολο γκολ. Δεν έχει τον σέντερ φορ. Ο Καμαρά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά εκείνος που ανοίγει διαδρόμους, αλλά δεν είναι ο σκόρερ που θα βάλει 15-20 γκολ. Αν κάνει ο ΑΡΗΣ μια μεταγραφή σε αυτή τη θέση το χειμώνα τότε θα πάει για το κάτι παραπάνω».

Για τον Μπερτόγλιο και τον Ματέο Γκαρσία: «Κρίμα γιατί χάνει τον Μπερτόγλιο που ήταν σε φόρμα, αλλά και καλός ποδοσφαιριστής. Ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι δεν είναι μόνο 11 ποδοσφαιριστές. Και χαίρομαι πολύ που ο Ματέο από εκεί που δεν τον υπολογίσαμε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει και πατάει πάλι καλά. Έκανε υπομονή και ο ΑΡΗΣ και ελπίζω να ξαναδούμε τον Ματέο που είδαμε την πρώτη φορά.

Για τον Ιτούρμπε: «Φαίνεται ότι το ψάχνει το γκολ, και πολλές φορές αυτό δεν είναι καλό. Νομίζω ότι αν του δώσουμε χρόνο θα ανταπεξέλθει. Είναι καλός, έχει ποιότητα».

Για το ότι ο Καρυπίδης στήριξε τον Μάντζιο: «Μ’ άρεσε που τον στήριξε στα δύσκολα, αλλά πάντα όταν είσαι στον ΑΡΗ οι απαιτήσεις είναι ψηλές. Ο Καρυπίδης δείχνει ότι είναι ένας πρόεδρος που δεν αλλάζει εύκολα τον προπονητή. Και δικαιώνεται για μία ακόμη φορά. Μ’ αρέσει να  βλέπω τον Μάντζιο στον πάγκο του ΑΡΗ γιατί είναι ένας νέος προπονητής κι ένας Έλληνας που φαίνεται να είναι δεμένος με την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X