Διέλυσε με 0-7 την Βαγιεκάνο η Ατλέτικο

από AllAboutARIS

Το τελικό σφύριγμα έδρασε σαν λήξη στο… βασανιστήριο για τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Τα χτυπήματα άλλωστε από την σαρωτική Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν απανωτά, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις που… τρομάζουν. Σε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια οι Ροχιμπλάνκος έπιασαν τη συμπολίτισσα από το λαιμό, τη διέλυσαν με 7-0 κι έδειξαν τα δόντια τους ενόψει της συνέχειας στη La Liga.

Ο χορός των γκολ μάλιστα δεν άργησε να ξεκινήσει, αφού μόλις στο 2΄ο Γκριεζμάν έγραψε το 1-0. Ντεπάι (16΄) και Μολίνα (36΄) υπέγραψαν με τη σειρά τους το σκορ ημιχρόνου, όμως ο… Γολογοθάς της Βαγιεκάνο δεν είχε τελειωμό.

Στο 73΄ο Μοράτα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ο Κορέα έκανε το 5-0, προτού παραδώσει ξανά τη σκυτάλη στον Μοράτα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Γιορέντε στο 87΄για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, σε μια νύχτα – θρίαμβο για το σύνολο του Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Καράσκο (68΄Λίνο), Μπάριος (76΄Σογιουντσού), Ντε Πολ (68΄Γιορέντε), Σαούλ, Ντεπάι (35΄Μοράτα), Γκριεζμάν (76΄Κορέα)

Προτεινόμενα Άρθρα