Επικίνδυνος και με… βεβαρημένο παρελθόν ο Αγκάγιεφ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ “φώναξε” ξανά για Έλληνες διαιτητές στο υπόλοιπο των πλέι οφ αλλά ουδέποτε εισακούστηκε από την ΚΕΔ.

Ο Ράντε Ομπρένοβιτς λίγο ήθελε για να… τινάξει στον αέρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να κάνει σαφώς πιο εύκολα ο Αλίγια Αγκάγιεφ στη Λεωφόρο.

Δύο ματς στα οποία ο Αζέρος σφύριξε τον ΑΡΗ. Δύο ήττες που στιγματίστηκαν από αποφάσεις αλλοίωσης του αποτελέσματος και με ευνοούμενους φυσικά τους αντιπάλους.

Το πρώτο… χτύπημα στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της σεζόν 2021-22. Ο ΑΡΗΣ ηττάται με 1-0 και ο Αγκάγιεφ αποβάλλει πολύ αυστηρά τον Καμαρά με δύο κίτρινες πριν το ημίχρονο, αφήνοντας τους κιτρινόμαυρους από νωρίς με δέκα παίκτες.

Δεύτερο “χτύπημα στα περσινά πλέι οφ και στην ήττα του ΑΡΗ με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κουλιεράκης τραβάει τον Ματέο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, στο 30ο λεπτο, με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια σε μία ξεκάθαρη φάση.

Την ίδια στιγμή να σημειωθεί ότι ο Αγκάγιεφ έχει σφυρίξει σε τρία ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και όλα νικηφόρα για τους “πράσινους”.

Ολα τα παραπάνω φυσιολογικά θορυβούν τον ΑΡΗ και τον προετοιμάζουν για όσα είναι πιθανό να βρει μπροστά του στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα