Επιστρέφει με σούπερ 2.70 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Νέα αρχή για την επιστροφή. Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) για την τρίτη αγωνιστική της Super League και ψάχνει νίκη-αντίδραση, ώστε να ξεπεράσει ένα άσχημο δεκαήμερο και να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Η πόρτα σε ένα κακό διάστημα έκλεισε οριστικά με την επάνοδο του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Τόλη Τερζή και η ψυχολογία στα αποδυτήρια άλλαξε, μετά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό στο Europa Conference League και δύο ήττες εκτός προγράμματος στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης πρέπει να αντιδράσει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (20:00) και θα το κάνει. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στο ματς με επιθετική διάθεση, θέλοντας να δείξουν σε όλους την ποιότητά τους και την ανάγκη τους για μία μεγάλη νίκη, τόσο σε βαθμολογικό όσο – κυρίως – σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Αστέρας διαθέτει ένα σκληρό σύνολο, όμως δεν μπορεί να κοντράρει σε καμία περίπτωση το υλικό και την φανέλα του Άρη, ειδικά σε ένα κατάμεστο και καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η έλευση του Άκη Μάντζιου είναι ικανή για να δώσει μεγάλο κίνητρο στους παίκτες και να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου. Με ένα γρήγορο γκολ, ο Άρης θα επιβάλει τον ρυθμό του και θα κυριαρχήσει, με το ενδεχόμενο για άσο από το ημίχρονο να βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν χώρους με «όπλο» την ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή και η ανάγκη για το τρίποντο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρέσινγκ στους αμυντικούς του Αστέρα. Ο Άρης θα βρει ευκαιρίες και το 2.01 συνοδεύει ως απόδοση το σενάριο για επίτευξη ενός γκολ μέχρι το 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιπρόσθετα, ο Άρης του Άκη Μάντζιου ήταν μία σοβαρή και «στιβαρή» ομάδα, που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της για εύκολες φάσεις. Ο Αστέρας δεν φημίζεται για την επιθετική του λειτουργία και μία «επαγγελματική» και καθαρή νίκη με 2-0 για τους «κιτρινόμαυρους» συναντάται σε απόδοση 2.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα