Επιστρέφει ο Νταρίντα… και βλέπουμε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελική ευθεία από σήμερα στον ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την ενδεκάδα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στις επόμενες δύο προπονήσεις ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές και να πάρει τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα της επόμενης Κυριακής, με τη σίγουρη διαφοροποίηση στα πλάνα του να είναι αυτή του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος αναμένεται να επιστρέψει στο χώρο του κέντρου και μένει να διευκρινιστεί εάν θα πάρει τη θέση του Πάρντο ή του Τζούρασεκ, με τον Βερστράτε να είναι ο δεύτερος σίγουρος της τριάδας. Απόφαση που θα επηρεάσει και την επιλογή στο “10”. Αν δηλαδή μείνει εκτός ο Πάρντο είναι πολύ πιθανό ο Νταρίντα να παίξει πίσω από τον Μορόν και ο Τζούρασεκ πίσω ή αντίστροφα, εκτός αν γίνει κάποια κίνηση-έκπληξη που θα δώσει κάτι το διαφορετικό.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει η επιλογή του αριστερού εξτρέμ ανάμεσα σε Μενέντες, Κάρλσον και Παναγίδη, όπως και του δεξιού μπακ ανάμεσα σε Μοντόγια και Οντουμπάζιο.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι αφού πέραν έλλειψης επιλογών ή ετοιμότητας παικτών, στις περισσότερες ο Άκης Μάντζιος έχει και τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα