Επιστροφή, τραυματίες και τιμωρημένοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μετά τη διήμερη άδεια που ακολούθησε την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στις Σέρρες.

Η ομάδα πιάνει ξανά δουλειά, έχοντας μπροστά αρχικά το εκτός έδρας παιχνίδι στα Ιωάννινα.. και όχι μόνο. Και ο λόγος είναι το Κύπελλο.

Ο ΑΡΗΣ θα μετακομίσει για λίγες μέρες προς την ηπειρωτική Ελλάδα, με τον Άκη Μάντζιο να αποφασίζει για την παραμονή του΄στα Γιάννενα ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των διαδοχικών ταξιδιών. Μία κατάσταση που αναγκάζει τους “κιτρινόμαυρους” να ετοιμαστούν όχι μόνο για το ματς του Σαββάτου (10/02) αλλά και για εκείνο του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του ΑΡΗ περιμένει την ομάδα στο Ρύσιο έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στο ιατρικό δελτίο και στην κατάσταση των Φαμπιάνο-Ζουλ, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα στους “Ζωσιμάδες”. Από την πορεία τους μέσα στην εβδομάδα θα καθοριστεί η παρουσία τους στην αποστολή με φόντο το Αγρίνιο, με τις πιθανότητες για την ώρα να μην είναι με το μέρος τους.

Παράλληλα στη διάρκεια της σημερινής μέρας θα γίνουν γνωστά τα παιχνίδια στα οποία οι Οντουμπάζιο-Μοντόγια θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω των καρτών που συμπλήρωσαν στις Σέρρες. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να λείψει στα Ιωάννινα και ο δεύτερος σε ένα από τα ματς με Ατρόμητο ή Βόλο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα