Η συνεισφορά του πάγκου και το… διαφορετικό με τα εξτρέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν ακόμη μία πολύ και διαβασμένη εμφάνιση από πλευρά ΑΡΗ. Παράλληλα όμως ήταν από τις λίγες όπου ο Άκης Μάντζιος πήρε βοήθειες από τον πάγκο και κυρίως στα εξτρέμ!

Ντουκουρέ, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Παναγίδης… Ολοι είχαν να δώσουν κάτι σε ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε μέσα αρκετούς βασικούς και η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει ακόμα περισσότερο την άμυνα του ΑΡΗ. Οι δύο τελευταίοι όμως είναι σημείο αναφοράς.

Ο Παναγίδης από την πλευρά του “κούμπωσε” καλά πάνω στα ανεβάσματα του Πινέδα ως δεξί μπακ αλλά και στην είσοδο του Άμραμπατ, βοηθώντας πάνω στη δυνατή πλευρά της ΑΕΚ αλλά και με βοήθειες στην προώθηση της μπάλας στους χώρους.

Ο “Φέτφα” από την άλλη έκανε το… δεύτερο ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα και για το τέταρτο που αγωνίστηκε ήταν χρήσιμος, βγάζοντας εμπειρία αλλά και κάποια τρεξίματα. Μία εναλλακτική -σε αυτή τη φάση- για τον Μάντζιο που ήδη κρίνεται πολύ καλύτερη από εκείνη του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Χάρη σε αυτούς τους δύο αλλά και τους Ντουκουρέ-Σαμόρα ο ΑΡΗΣ κράτησε την ισορροπία που ήθελε πάνω στον τραυματισμό του Ζουλ και το πρέσινγκ της ΑΕΚ, κρατώντας το μηδέν ως το τέλος του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα