Ο Μοντόγια… εξαφάνισε τρεις παίκτες σε τρεις μέρες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φετινή χρονιά του Μάρτιν Μοντόγια προχωράει πάνω σε μία ισορροπία όσον αφορά την απόδοσή τους.

Ο Ισπανός δεν είναι στα επίπεδα απόδοσης του Μόουζες Οντουμπάζιο αλλά έχει βοηθήσει και ειδικά το τελευταίο δίμηνο που πήρε αναγκαστικά επ’ ώμου το αριστερό άκρο της άμυνας.

Φυσικά τα λάθη δεν λείπουν και κάποιες φορές μάλιστα πολύ επιπόλαια. Είναι όμως και οι πολύ αποτελεσματικές του βραδιές, που ισορροπούν αρκετά τις κακές του στιγμές.

Δύο σχετικά παραδείγματα των τελευταίων ημερών με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανταποκρινόμενος πλήρως στις ειδικές αποστολές που είχε.

Την περασμένη Κυριακή… .εξαφάνισε τον πολύ φορμαρισμένο Κίριλ Ντεσπότοφ (4,5 εκατ. χρηματιστηριακή αξία). Χθες κόντρα στην ΑΕΚ κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος να μπλοκάρει ίσως τον κορυφαίο εξτρέμ του πρωταθλήματος, τον Νίκλας Ελίανσον (3 εκατ. ευρώ) χρηματιστηριακή, όντας πολύ αποτελεσματικός και στο μαρκάρισμα του… φθηνού (400 χιλ. χρηματιστηριακή αξία) αλλά έμπειρου Νορντίν Άμραμπατ.

Ειδικά χθες ο Ισπανός βρέθηκε πάνω στην καλή πλευρά της ΑΕΚ, όπου από το 46′ και μετά υπήρχε ο Πινέδα από την πίσω ζώνη. Παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε πάλι σε μία θέση όπου παίζει αναγκαστικά λόγω των συνθηκών με Ματαρίτα και του τραυματισμού του Φεράρι.

Προτεινόμενα Άρθρα