Ηδη πέρασε στην αντεπίθεση και θα το πάει μέχρι τέλους!

Τα… μαγειρέματα από την πρωτεύουσα εις βάρος του ΑΡΗ έχουν γίνει πρώτο θέμα στην αθλητική επικαιρότητα της Ελλάδας από χθες.

Η καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου και η έφεση του Βασίλη Σαράκη δεν πείθουν κανέναν υγειώς σκεπτόμενο ότι έχουν αγνές προθέσεις και ειδικά τον ΑΡΗ, ο οποίος βλέπει να παίζεται ξανά το ίδιο έργο με τον Λάσκοφ.

Κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα στην Αλκμήνης, ούτε και αιφνιδιάστηκαν από τις κινήσεις που γίνονται από χθες εις βάρος της ΠΑΕ, έχοντας ήδη έτοιμη τη γραμμή τους και ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους.

Ο πρώτος σύμμαχος του ΑΡΗ είναι το νομικό πλαίσιο, περιμένοντας τον ορισμό της εκδίκασης στη δευτεροβάθμια των εφέσεων που αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ακόμα πάντως και αν βρει τοίχο εκεί, ο ΑΡΗΣ είναι ήδη αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους και να πάει στην UEFA, μόνο όμως στην περίπτωση που δεν γίνει το αυτονόητο εντός των συνόρων.

Σήκωσε το Europa League στα πέναλτι η Άιντραχτ και… έφυγε για τ’ αστέρια (vid)
Προηγούμενο άρθρο Σήκωσε το Europa League στα πέναλτι η Άιντραχτ και… έφυγε για τ’ αστέρια (vid)
Επόμενο άρθρο Μαγνητική και… φεύγει ο Ιτούρμπε
Μαγνητική και… φεύγει ο Ιτούρμπε

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News