Ο Μάντζιος δεν πίστευε τί χανόταν…

από AllAboutARIS

Αρκετά φτωχό μπορεί να χαρακτηριστεί το 1-0 για τον ΑΡΗ, απέναντι στον ΟΦΗ. Οι “Κιτρινόμαυροι” εκτός από το δοκάρι με τον Λορέν Μορόν, είχαν και μια σειρά από ευκαιρίες που σπατάλησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αν βάλουμε μέσα και τις προϋποθέσεις για κάποιες εξαιρετικές φάσεις, τότε ο αριθμός των χαμένων ευκαιριών ανεβαίνει σημαντικά.

Ο Άκης Μάντζιος φρόντισε να σημειώσει στη Nova πως είναι ευχαριστημένος με την νίκη αλλά όχι με το τον τρόπο που ήρθε αυτή. Ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του ότι θα ήθελε να κάνουν πολύ καλύτερες επιλογές, είτε με περισσότερη συγκέντρωση στα τελειώματα, είτε με περισσότερο καθαρό μυαλό στις τελικές πάσες.

Είναι σαφές ότι παρά το γεγονός πως ο ΑΡΗΣ δεν απειλήθηκε, ο προπονητής των “Κιτρινόμαυρων” θα ήθελε να δει κάποιες απ’ όλες τις ευκαιρίες να καταλήγουν στα δίχτυα, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα την αναμέτρηση ενόψει και του παιχνιδιού της Τετάρτης με την Λαμία, αλλά παράλληλα να αφαιρέσει και άγχος από την ομάδα του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα