Η αποθέωση του Μάντζιου… και η ρεβάνς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Βράδυ 7ης Μαρτίου και ο ΑΡΗΣ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτή η μεγάλη ευκαιρία που έχανε τόσα χρόνια γιατί όλο κάτι πεταγόταν μπροστά του σαν τοίχος και τον εμπόδισε να φτάσει στην πγή.

Δύσκολες στιγμέες τις οποίες κάποια παιδιά του ρόστερ τις βίωσαν στο πετσί τους. Δύσκολες στιγμές που έζησε με άσχημο τρόπο και ο Άκης Μάντζιος.

Ο αποκλεισμός με τον Ολυμπιακό με το γκολ του Μπουχαλάκη… Ο αποκλεισμός από τη Λαμία. Ο έμπειρος τεχνικός είχε προλάβει να χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες και για αυτό όταν έφυγε το 2021 ήταν λες και άφησε κάτι στη μέση… Το ανεκπλήρωτο που στη δεύτερη θητεία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βλέπει να υλοποιείται, έχοντας μπροστά του ακόμη ένα βήμα. Το πιο μεγάλο απ’ όλα!

Ο 54χρονος τεχνικός πέρασε από ένα σορό εμπόδια φέτος και για πολλούς μήνες διαχειρίστηκε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, καταφέρνοντας να οδηγήσει τον ΑΡΗ στον πρώτο του τελικό μετά από 14 χρόνια και αποκλείοντας στο ενδιάμεσο την νταμπλούχο ΑΕΚ. Εκεί όπου έγινε η υπέρβαση και όλοι πίστεψαν ότι η φετινή χρονιά μόνο χαμένη δεν είναι.

Ο Μάντζιος παίρνει μέχρι στιγμής τη δική του ρεβάνς και θα το πράξει στον απόλυτο βαθμό τον επόμενο Μάιο. Για την ώρα έχει πολύ δουλειά μπροστά τους επόμενους μήνες, απολαμβάνοντας… μέχρι χθες την αποθέωση που γνώρισε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή χθες το βράδυ… Ηταν ένας απ΄οτους τελευταίους που πήγε προς στα αποδυτήρια και όταν έμπαινε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν ακόμα στη Θύρα 2, ανταποδίδοντας με ένα χειροκρότημα. Το μπουστάρισμα που θέλει και ο ίδιος ψάχνοντας τη δική του ρεβάνς και την πιο ιστορική στιγμή στην προπονητική του καριέρα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα