Η διαχείριση των φορ και οι σκέψεις του Λόπεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο μήνες μετά την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, ο Χερμάν Μπούργος έχει συστηθεί… για τα καλά στον οργανισμό του ΑΡΗ, όπως και στο εσωτερικό της ομάδας .

Ο Αργεντινός παρέλαβε ένα σύνολο το οποίο περνάει από μία διαδικασία αξιολόγησης, παράλληλα με την αξιοποίησή του για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής, οι σκέψεις του έχουν γίνει ξεκάθαρες ήδη για κάποιες περιπτώσεις και ειδικά για εκείνες της επίθεσης.

Κρίστιαν Λόπεθ και Δημήτρης Μάνος δεν βρίσκονται στο ροτέισον του Αργεντινού τεχνικού, έχοντας μόνο τρεις παρουσίες σε αποστολές από τα συνολικά οκτώ παιχνίδια που ο άλλοτε συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Μέχρι στιγμής προτιμά πιο… γρήγορες επιλογές τις οποίες “αντλεί” από τους μεσοεπιθετικούς του, έχοντας “σηκώσει” κουβέντα γύρω από αυτή τη διαχείριση (μαζί με εκείνη σε άλλες θέσεις).

Κι αν ο Μάνος αποτελεί ίσως μία εναλλακτική που μπορεί υπό προϋποθέσεις να πάρει κάποια λεπτά, τότε αυτό έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες για τον Κρίστιαν Λόπεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός επανήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο από μία πολύμηνη απουσία, λόγω τραυματισμού, πήρε ευκαιρίες από τον Άκη Μάντζιο αλλά το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η ασίστ στο νικητήριο 2-1 επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει, με τον ίδιο να σκέφτεται ήδη το επόμενό του βήμα, αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της επόμενης μέρας και ειδικά αν αυτή βρει τον ΑΡΗ με τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Β’ Γαλλίας και κάποιες της Ισπανίας, με τον ίδιο να μην έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα