Η ενδεκάδα σε πρώτο πλάνο για τον Μάντζιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλησιάζει και τα πλάνα της ενδεκάδας έρχονται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο για τον Άκη Μάντζιο, ειδικά από σήμερα.

Ηδη από χθες ο έμπειρος τεχνικός ρίχνει περισσότερο βάρος στην τακτική και μέχρι το Σάββατο θα “κλειδώσει” τα πρόσωπα στα οποία θα στηριχθεί για την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για ακόμη μία εβδομάδα οι ανοικτές θέσεις είναι λίγο-πολύ γνωστές και αφορούν όλες τις γραμμές, ξεκινώντας από την άμυνα.

Εκεί το μεγάλο ζήτημα είναι η διαχείριση του Γιάκουμπ Μπράμπετς και αν ο Μάντζιος θα αποφασίσει να τον αποφορτίσει λίγο μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, χρησιμοποιώντας είτε τον Ρόουζ είτε τον Βέλεθ δίπλα στον Φαμπιάνο και ανάλογα με την κατάσταση του Ισπανού.

Στα αριστερά της άμυνας ο Φεράρι θα πήγε εξαιρετικά αλλά ο Μοντόγια… κουμπώνει πάνω στον Ελίανσον και γενικά στα εξτρέμ της ΑΕΚ. Λίγο πιο μπροστά υπάρχει ερωτηματικό και στη θέση του εξτρέμ με τους Σαβέριο, Παναγίδη και Σαμόρα να ερίζουν για τη θέση.

Φυσικά στον άξονα, η περίπτωση του Γκαρθία και αν θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ή αν ο Μάντζιος θα στραφεί σε μία πιο αμυντικογενή τριάδα για το κέντρο, ενώ στην επίθεση ο Ανσαριφάρντ διεκδικεί και πάλι τη θέση του Μορόν.

Προτεινόμενα Άρθρα