Τρεις μήνες φωνάζει ο ΑΡΗΣ για Έλληνες, κάποιοι… τώρα θίχτηκαν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κακό χαμό προσπαθούν να φέρουν κάποιοι στοχευμένα τα τελευταία 24ωρα και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι γίνεται με αφορμή τον ΑΡΗ και το αίτημα που κατέθεσε για Έλληνες διαιτητές… εκ νέου! Και αυτή η τελευταία λεπτομέρεια είναι που ξεχνούν κάποιοι.

Ο ΑΡΗΣ τον περασμένο Ιανουάριο ηττάται από τον Ολυμπιακό με 1-2 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μάλιστα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι από τον Κροχ. Τον Δανό που αποτέλεσε και την αφορμή ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να καταθέσουν… ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές και αυτό να γίνεται δεκτό,.

Ηταν ακόμη μία κακή διαιτησία εις βάρος της ομάδας, η οποία φέτος διέκρινε από τότε κιόλας ότι τυγχάνει καλύτερης αντιμετώπισης από τους Έλληνες σε σχέση με τους αμφιβόλου αξίας ξένους διαιτητές που ορίζονται στα παιχνίδια της. Και έτσι είναι γενικά οι περισσότεροι που έρχονται στην Ελλάδα -πλην εξαιρέσεων, αφού η κατάσταση στο πρωτάθλημα και οι επιθέσεις από παράγοντες αποθαρρύνουν αρκετούς να έρθουν και να σφυρίξουν στη Super League.

Ο Σκοπιανός ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για τον ΑΡΗ και αναγκάστηκε εκ νέου να στραφεί στην ΚΕΔ μετά το πρώτο αίτημα του Ιανουαρίου. Οχι επειδή παίζει με την ΑΕΚ όπως προσπαθούν να περάσουν εντέχνως κάποιοι αλλά επειδή κόντρα στον Παναθηναϊκό είδε ακόμη μία αλλοίωση εις βάρος του.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός και οι… φίλοι του (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) τώρα ξύπνησαν και θίχτηκαν για το αίτημα του ΑΡΗ, για το οποίο δεν ειπώθηκε τίποτα τον περασμένο Ιανουάριο όταν και οι “κιτρινόμαυροι” εξέφρασαν για πρώτη φορά αυτή τη θέση που έχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα