Η ιδιαίτερη σχέση Ιτούρμπε-Μιχαήλοβιτς και το… μπουκάλι

από AllAboutARIS

Μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις της χθεσινής ημέρας ήταν ο θάνατος του Σίνισα Μιχαήλοβιτς, ο οποίος «νικήθηκε» από τη λευχαιμία.

Ο Χουάν Ιτούρμπε έκανε σχετική ανάρτηση στα social media μιας και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τορίνο, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17.

Ο Μιχαήλοβιτς είχε πολύ καλή άποψη για τον Παραγουανού μεσοεπιθετικό. Εξ ου και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από την Ρόμα: «Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και να κάνει τα πάντα. Έχει καλή αντοχή, ρυθμό και δυνατό σουτ. Αυτό είναι ένα στοίχημα που ελπίζω να κερδίσω, καθώς πριν από δύο χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου προσφορών και στη συνέχεια έχασε το δρόμο του. Είναι πολύ πρόθυμος, αλλά πρέπει να του δοθεί αρκετός χώρος για να μην τον κρίνουν σε κάθε μικρό λάθος. Είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να είναι αποφασιστικός», είχε έκλεισε η συμφωνία.

Οι δυο τους πάντως είχαν και τις έντονες στιγμές τους. Σε ένα παιχνίδι κόντρα την Πεσκάρα, ο Μιχαήλοβιτς σήκωσε τον Ιτούρμπε για ζέσταμα, αλλά τελικά δεν τον χρησιμοποίησε, με τον Παραγουανό να κλωτσάει ένα μπουκάλι στον πάγκο από τα νεύρα του. Ο Σέρβος πάντως υποβάθμισε το περιστατικό λέγοντας: «Έριξε μπουκάλι ο Ιτούρμπε; Εγώ είμαι πιο ακριβής στα χτυπήματα μου..», είχε πει αστειευόμενος.

Προτεινόμενα Άρθρα