Μουντιάλ 2022: Κροατία και Μαρόκο για την 3η θέση (vids)

από AllAboutARIS

Προφανώς και το απόλυτο ενδιαφέρον πλέον για το Μουντιάλ του Κατάρ έχει να κάνει με την ομάδα που θα το κατακτήσει. Σήμερα (17/12, 17:00) ωστόσο Κροατία και Μαρόκο κοντράρονται για την τρίτη θέση, θέλοντας να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την έτσι κι αλλιώς πετυχημένη παρουσία τους στη διοργάνωση.

Το Μαρόκο, η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά Μουντιάλ, δεν θα έχει σ’ αυτό το ματς τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας του Ρομέιν Σαΐς, ο οποίος μπήκε κι έπαιξε τραυματίας στον ημιτελικό με τους Γάλλους, αλλά δεν… άντεξε τους πόνους στο μηρό του κι αντικαταστάθηκε, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του άλλου βασικού κεντρικού αμυντικού, Ναϊέφ Αγκουέρ, αλλά και του αριστερού μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Νουσαΐρ Μαζραουί.

Από την άλλη πλευρά οι Κροάτες θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γιόσκο Γκβάρντιολ και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Διαιτητής του μικρού τελικού θα είναι ο Αμπντουλραχμάν Αλ Γιασίμ από το Κατάρ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ταλέμπ Αλ Μαρί, Σαούντ Αλμακαλέχ και 4ο τον Βραζιλιάνο Ράφαελ Κλάους, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Χιλιανός Χούλιο Μπασκουνάν και AVAR ορίστηκε ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ. Στο offside VAR θα είναι ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Πιρές και βοηθός του ο Αμερικανός, Αρμάντο Βιγιαρεάλ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Σούταλο, Σόσα, Μόντριτς, Γιάκιτς, Κόβατσιτς, Βλάσιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

ΜΑΡΟΚΟ (Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Ελ-Γιαμίκ, Ατιγιάτ-Αλάχ, Ουναχί, Άμραμπατ, Αμαλάχ, Ζιγιές, Εν-Νεσίρι, Μπουφάλ.













Προτεινόμενα Άρθρα