Η Καϊζερσλάουτερν του Γραμμόζη πάτησε τη Χέρτα στο Βερολίνο

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μετά από δέκα χρόνια η Καϊζερσλάουτερν! Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας, ωστόσο, στον θεσμό του Κυπέλλου «πετάει» και ονειρεύεται τελικό, μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1995/96!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» της Βεστφαλίας επικράτησαν με το επιβλητικό 3-1 στην έδρα της Χέρτα, παίρνοντας έτσι πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης! Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν βάσεις πρόκρισης από νωρίς, ανοίγοντας το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Ελβέντι. Στο 38′, ο Τατσί διπλασίασε τα τέρματα γης Καϊζερσλάουτερν, με τον Κάλοτς να κάνει το 3-0 στο 69′! Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Χέρτα, με την οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουχαλάκης, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρις.

Συγκινητικές στιγμές: «Άλκη ζωντανός, για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΣ» (pics)
Προηγούμενο άρθρο Συγκινητικές στιγμές: «Άλκη ζωντανός, για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΣ» (pics)
Επόμενο άρθρο Δύο χρόνια από εκείνο το μαύρο βράδυ….
Δύο χρόνια από εκείνο το μαύρο βράδυ….

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News