Η Νάπολι θέλει Λουκάκου σε περίπτωση αποχώρησης του Οσιμέν!

από AllAboutARIS

Τον αντικαταστάτη του Βίκτρο Οσιμέν που… οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει στο πρόσωπο του Ρομέλου Λουκάκου η Νάπολι!
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής των «παρτενοπέι», Αντόνιο Κόντε, επιθυμεί την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού της Τσέλσι, καθώς, οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους πορεία σε Ίντερ και Τσέλσι. Μάλιστα, και ο ίδιος ο έμπειρος φορ είναι θετικός σε αυτή την εξέλιξη, αφού βλέπει πως ο κύκλος του στους Λονδρέζους έχει κλείσει οριστικά εδώ και καιρό.

 

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να μειώσει σημαντικά τις ετήσιες απολαβές του από τα 11 εκατ. ευρώ στα 6 για να φορέσει τη φανέλα των Ναπολιτάνων.
Ωστόσο, η πιθανή μετακίνησή του στη Νάπολι εξαρτάται από το deal της ομάδας με την Παρί για τον Βίκτρο Οσιμέν, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βιάζονται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσει και η υπόθεση του Λουκάκου.
Πέρσι, ο 31χρονος στράικερ φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα ως δανεικός από τους «μπλε», ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 21 γκολ και 4 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα