Η Ολλανδία αυξάνει την πίεση για ενίσχυση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εβδομάδα επιστροφής και νέου ταξιδιού είναι για τον ΑΡΗ αυτή που ξεκινάει από σήμερα.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα από την Πτολεμαΐδα και μετά από μερικές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Ρότερνταμ.

Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” αναχωρούν για την Ολλανδία την επόμενη Κυριακή, έχοντας μπροστά τους μερικά 24ωρα και αρκετό χαμένο έδαφος για να καλύψουν μεταγραφικά.

Ο ΑΡΗΣ παραμένει δίχως νέο πρόσωπο, βρίσκοντας για την ώρα σε τοίχο όσον αφορά τις κρούσεις που έχει επιχειρήσει. Το γεγονός ότι πηγαίνει σε δύσκολες περιπτώσεις σίγουρα παίζει ακόμα τον ρόλο του, συν φυσικά την έλλειψη της Ευρώπης που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντας ώστε να πειστούν κάποιοι παίκτες να έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση αυτή ίσως αναγκάσει την ομάδα να κινηθεί λίγο διαφορετικά τις επόμενες μέρες. Να πάει δηλαδή σε πιο εφικτές περιπτώσεις ώστε να γίνει η αρχή της ενίσχυσής της και να μην ταξιδέψει με το υπάρχον ρόστερ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αριστερό μπακ, ένας εξτρέμ, φορ και στόπερ παραμένουν προτεραιότητες από τις οποίες ο ΑΡΗΣ θέλει να καλύψει έστω κάποιες πριν μπει στο αεροπλάνο την επόμενη Κυριακή, έχοντας πλέον τον χρόνο ως ακόμα μεγαλύτερο αντίπαλο σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα