Η “ομάδα που κερδίζει” και ο Φαμπιάνο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με την προετοιμασία του ΑΡΗ να μπαίνει στην τελική της ευθεία εν όψει Αστέρα Τρίπολης, το ενδιαφέρον στρέφεται -όπως είθισται- στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Η ομάδα πήρε πολύ καλό βαθμό, στα μάτια του προπονητή, κόντρα στον Πανσερραϊκό και έτσι εκείνη η ενδεκάδα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει στο ματς του επόμενου Σαββάτου (31/01).

Ο αντίπαλος είναι διαφορετικός, θεωρητικά καλύτερος ενώ και οι συνθήκες στο γήπεδο θα είναι διαφορετικές. Στοιχεία που όμως δεν αναμένεται να αλλοιώσουν τα πλάνα του προπονητή, αξιοποιώντας και πάλι τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να έρθει η δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο αστερίσκος που έχει απομείνει στο gameplan του Μάντζιου αφορά τα στόπερ και την παρουσία του Φαμπιάνο στην αρχική ενδεκάδα. Μία διαφοροποίηση που νομοτελειακά θα γίνει κάποια στιγμή, όχι όμως απαραίτητα από το επερχόμενο ματς.

Ο Βραζιλιάνος ανεβαίνει διαρκώς αλλά στερείται αγωνιστικού ρυθμού, με την εξέλιξη των δύο πρώτων αγώνων της σεζόν να μην βοηθάει τον Μάντζιο να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι Βέλεθ-Μπράμπετς να διατηρηθούν στα στόπερ για ακόμη μία αγωνιστική, με την τελική απόφαση του Μάντζιου να προκύπτει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα