Η πρώτη εικόνα του Ροντρίγκες και οι δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άλαν Πάρντιου είναι το σημείο αναφοράς στον ΑΡΗ εδώ και μία εβδομάδα, όμως υπάρχει και ένα ακόμη νέο πρόσωπο που ήταν … άτυχο και περνάει στα ψιλά έως τώρα.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες ήταν η τελευταία, χρονικά, άφιξη παίκτη στη Θεσσαλονίκη αλλά επισκιάστηκε από τον Άγγλο τεχνικό τον οποίο και γνώρισε ως προπονητή, αφού ο Χερμάν Μπούργος αποτέλεσε παρελθόν.

Οπως ο 61χρονος, έτσι και ο 22χρονος προσαρμόζεται σε ένα νέο περιβάλλον, με τη διαφορά ότι αυτός άλλαξε και ήπειρο. Οπότε μιλάμε για μία άλλη διαδικασία, την οποία πέρασε και ο Λουίς Πάλμα.

Αυτό βέβαια δεν ήταν εμπόδιο για να βρεθεί στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δείγμα της προσπάθειας του οργανισμού “ΑΡΗΣ” να τον βάλει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα.

Από τη μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις αποτυπώνονται τα καλά στοιχεία που τον διακρίνουν. Δηλαδή καλή τεχνική με τη μπάλα στα πόδια, ταχύτητα και αρκετά έντονα το στοιχείο της άμυνας -αν και μεσοεπιθετικός- το οποίο δεν είχε τόσο ανεπτυγμένο ο Πάλμα όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Στις ασκήσεις τακτικής που γίνονται, ο Πάρντιου για την ώρα τον αξιοποιεί τόσο στα άκρα της επίθεσης αλλά και σε ρόλο “10ριού”, όπου ίσως μπορεί να εξελιχθεί σε μία εναλλακτική του Μάνου Γκαρθία.

Με το πρωτάθλημα να αρχίζει την άλλη εβδομάδα και οκτώ αγώνες ως τα μέσα Νοεμβρίου, δεν αποκλείεται ο Ροντρίγκες να πάρει σε κάποια φάση την ευκαιρία του. Απλά τα πράγματα θα γίνουν πιο πολύπλοκα όταν θα έρθει ο Ετέμπο και θα μπει στο ροτέισον, αφού τότε ο αριθμός των ξένων θα φτάνει τους έξι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X