Η πρώτη προσέγγιση χωρίς τους τραυματίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (17/04), φέρνοντας μετά από μέρες μία κουβέντα και για την ενδεκάδα.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για τον Τόλη Τερζή και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να φαίνονται περισσότερα, με τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού να περιλαμβάνουν αστερίσκους μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ετοιμότητα των Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ.

Για την ώρα ο προπονητής του ΑΡΗ αναγκάζεται να προσεγγίσει το ματς χωρίς να έχει αυτούς τους δύο παίκτες στα βασικά του πλάνα. Έχει όμως ξανά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαυριτανός εξέτισε την τιμωρία του και θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, η οποία έχει γενικά το ενδιαφέρον της. Ιτούρμπε-Πάλμα δεν βγαίνουν, με την άλλη θέση να εξαρτάται από την τακτική προσέγγιση.

Σε 4-2-3-1 ο Νταρίντα είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση πίσω από τον Καμαρά. Εάν όμως ο Τερζής επιλέξει κάτι πιο επιθετικογενές -είναι πιθανό- και συγκεκριμένα το 4-3-3, τότε ο Πάλμα θα πάει στον άξονα και ο Καμάτσο θα πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης.

Ολα αυτά βέβαια στη θεωρία αφού οι τραυματίες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα…

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

 

Προτεινόμενα Άρθρα