Η Ρέιντζερς, ο Πάλμα και οι… μνηστήρες

από AllAboutARIS

Μέρες είχαμε να διαβάσουμε «μεταγραφικό» ρεπορτάζ στο εξωτερικό, με εμπλοκή του ονόματος του Λουίς Πάλμα. Σήμερα… ήρθαν κάποια στοιχεία από την Σκωτία, όπου ο τοπικός Τύπος εξακολουθεί να αναφέρει την Ρέιντζερς, ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη των Κιτρινόμαυρων.

Η ιστοσελίδα rangersnews στέκεται στο ενδιαφέρον του συλλόγου της Γλασκώβης, τονίζοντας πάντως ότι ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του 23χρονου Ονδουριανού μεσοεπιθετικού του ΑΡΗ είναι πλέον πολύ μεγάλος, με εμπλοκή αρκετών ομάδων.

Αρχικά τονίζει: «Η Ρέιντζερς έχει κατονομαστεί ως ένας από τους έξι ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν τον εξτρέμ του ΑΡΗ, Λουίς Πάλμα. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον 23χρονο, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Πρέμιερ Λιγκ. Γίνονται αναφορές για τις βελγικές ομάδες, Γάνδη και Άντερλεχτ, αλλά και για την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, τη Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ».

Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει: «Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο πιο σημαντικός στόχος στη θέση που αγωνίζεται για τη Ρέιντζερς κι έτσι το ενδιαφέρον δεν είναι αδικαιολόγητο. Στα 23 του, υπάρχει αρκετός χώρος για να εξελιχθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΡΗΣ θέλει έως και 5 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία».

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X