Οριστικά στους ισχυρούς ο ΑΡΗΣ – Οι «σίγουροι» πιθανοί αντίπαλοι (pic)

από AllAboutARIS

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΑΡΗΣ και τυπικά πλέον θα είναι στους ισχυρούς του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Μπορεί ακόμη να μην έχουν ολοκληρωθεί όλα τα πρωταθλήματα και Κύπελλα και κάποιες θέσεις να «παίζουν», αλλά πλέον οι Κιτρινόμαυροι «καπάρωσαν» τη θέση με τους 7000 βαθμούς που έχουν, όπως παρουσιάζει η εξειδικευμένη σε τέτοιου είδους θέματα ιστοσελίδα kassiesa.

Απομένουν ακόμη τέσσερις θέσεις ισχυρών να καλυφθούν, αλλά από τους υποψήφιους, μόνο οι τέσσερις μπορεί να έχουν περισσότερους βαθμούς, οπότε το πράγμα «κλείδωσε». Συν τις χώρες που έχουν καπαρωμένες θέσεις, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη την ομάδα, τόσο στους ισχυρούς όσο και στους αδύναμους. Στους αδύναμους θα προστεθούν προσεχώς ακόμη 5 ομάδες.

Άρα μπορούμε να έχουμε μια πρώτη, πρώιμη εικόνα, με τους πιθανούς αντιπάλους του ΑΡΗ.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα. Στην αριστερή στήλη είναι οι ισχυροί και στη δεξιά οι ανίσχυροι. Όσες ομάδες έχουν αστεράκι, παίζουν στον α’ προκριματικό γύρο, οπότε θα περάσουν αυτές ή το… ζευγάρι τους. Τα κενά θα καλυφθούν μόλις ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα σε Λετονία, Καζακστάν, Μολδαβία, Νησιά Φερόε, Τουρκία, Δανία και Ρουμανία.

Η κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο θα γίνει στις 21 Ιουνίου και τα παιχνίδια στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

Προτεινόμενα Άρθρα